Evaluatie Radio

We hebben onze eerste live radio uitzending er al weer op zitten. Ik had er zoveel zin in, maar tijdens de uitzending werd ik ziek. Wat heb ik dan wel gedaan?

Ik denk dat dit één van de lastigste periodes was die we tot nu toe hebben gehad. Ik voelde me een beetje een leeghoofd. Ik denk vooral dat het komt door die podcast, wat een drama als ik daar aan terug denk. Ik heb ook niet veel kunnen bedenken voor de uitzending, maar op het laatste moment bedacht ik me iets. Een dag voor de uitzending om precies te zijn. De koningsspelen natuurlijk. En dan wou ik live verslag gaan geven over het onderwerp.
Helaas werd ik ziek. Maar ik kon de uitzending wel live volgen via de Facebook pagina. Ik baalde als een stekker. Ook al kon ik de uitzending bekijken, ik was er niet bij. Het geluid was ook niet super.
Ik heb wel zin in het volgende project en ik hoop dat ik dan juist wat meer kan gaan doen en mezelf kan bewijzen.

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *