MBO ON AIR


Een eigen live tv-uitzending… Ik moet zelf nog even bijkomen van alle drukte, maar wat was het gaaf! Hoe het allemaal verliep, lees je hieronder. 

Zoals ik al zei moet ik bijkomen van alle drukte. Ik heb zelfs gevraagd of ik vandaag vrij mocht krijgen, want ik ben gewoon echt gesloopt. De laatste weken waren best zwaar en dan kies ik er ook nog voor om eindredacteur te worden bij dit laatste project. Alsof ik het gevoel had dat ik mezelf nog voor de laatste keer even moest bewijzen. Volgens mij heb ik dat wel gedaan.

In het begin was het lastig, want Pieter zat op Oerol en Cassedey en ik moesten het maar even doen. Dat verliep niet helemaal lekker. En om een klas aan te sturen waar bij de helft niet naar je luistert. Tja..

Na een paar weken kwamen we al snel op gang. Helaas was Cassedey er niet vaak, maar gelukkig had in Ivette. Ze hielp me goed en liet duidelijk zien hoe zij het in haar hoofd had, waardoor ik ook ineens een ander beeld kreeg. Ik heb in één dag, ja je hoort het goed in één dag een draaiboek van de hele uitzending in elkaar gezet. Ik moest wachten totdat iedereen de gasten had geregeld en de vragen naar mij toe had gestuurd, wat al een hele opgave was.

De dag van de uitzending. Ik hoor dat ik floormanager ben. Wat?! Dat heb ik nog nooit gedaan en ik merkte al gauw dat ik het geen klap aan vond. Toch heb ik het gedaan. Ik had de hele tijd in mijn hoofd dat ik het nog even moest volhouden en dat dit het laatste project van leerjaar 1 was. Prima, ik doe het wel.

Ondanks de ‘geweldige’ communicatie ging het best wel oké. Ik heb niks meegekregen van de uitzending, maar ik heb ‘m wel terug kunnen bekijken. Het zag er heel vet uit. Mijn complimenten naar de klas, maar vooral aan Youri en Romy die in een korte tijd veel uit hun hoofd hebben moeten leren! <3 Tot volgend jaar!

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *