Metropolis Item: Wiet in Nederland

Tijdens deze periode kregen we best wel een belangrijke opdracht, namelijk: het maken van een Metropolis item. Ik deed het over wiet in Nederland. Hoe is het om wiet te gebruiken in Nederland? En hoe ziet een coffeeshop er eigenlijk van binnen uit? Wat kun je er allemaal doen? 

Ik moest lang wachten tot Youri en ik op pad konden. De baas van coffeeshop Rokade was namelijk op vakantie in Amerika. Zelf ben ik wel eens in een coffeeshop geweest, maar deze coffeeshop zag er prachtig uit. Je kon tijdschriften lezen, op de Xbox spelen, bordspelletjes doen etc. Het zag er allemaal kleurrijk uit.

Binnen kijken bij Rokade

Ik ben zelf niet tevreden over het filmpje, omdat er een flinke ruis in zit. Ik wist niet hoe ik hem er uit moest krijgen. Verder vond ik hem ook niet echt in Metropolis style gemaakt. Omdat het allemaal zo kort dag was, moest ik er toch nog iets van maken. Ik heb zoveel mogelijk plakshots kunnen maken, dus daar ben ik wel blij om. Misschien had ik op verschillende plekken moeten interviewen en mijn nicht nog wat dingen moeten laten doen. Maar ze vertelde in iedere geval dat ze geen jointje kon draaien. Verder ben ik erg tevreden over hoe er gefilmd is en dat er dus zoveel plakshots zijn gemaakt.

De andere dingetjes zijn weer een les voor de volgende video opdracht.

 

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *